maanantai 16. marraskuuta 2015

BLOGI MUUTTAA!


Nyt se sitten tapahtui, nimittäin askel eteenpäin bloggaajien maailmassa! Monen muun bloggaajan myötä, minäkin nimittäin innostuin hankkimaan oman verkkosivun! Blogin osoite on jatkossa simppelisti:


joten laittakaapa osoite muistiin! Joitakin kuukausia ajatus kypsyi mielessä, kunnes nyt päätin sen toteuttaa. Ja onhan tuo osoite helpompi ja näppärämpi kuin edellinen blogspot-päätteellä ollut. 

Epäröin ehkä eniten sitä, ettei blogini ole tarpeeksi suuri omistaakseni sen nimisen verkkosivun. Koskaan ei kuitenkaan voi tietää, mitä tuleva tuo ja jostain on ainakin aloitettava. Niinpä omin nimen itselleni ennen kuin kukaan toinen ehtii. Ja onhan tuo hieno juttu ja asia josta voi olla vain tyytyväinen!

Maasta se pienikin ponnistaa, joten voihan tämäkin blogi vielä kasvaa. Aikaa ja vaivaa blogi kysyy, myös rahallista panosta jos korkealle tähtää, mutta blogin pitämisestä on tullut niin mukava harrastus, että siihen haluaa myös näitä kaikkea panostaa. Toki sitä aikaa (tai rahaa) jos olisi käytettävissä vielä enemmän, olisi blogikin sivuilla enemmänkin tapahtumaa. Mutta parempi tämäkin kuin ei mitään, vai mitä? :)

Ohjeen oman verkkosivun hankkimiseen löysin toisesta Beauty of life -blogista. Jos siis sinäkin haluat perustaa oman sivun, niin samoja ohjeita seuraamalla pääset toteuttamaan toiveesi. Minä onnistuin näillä ohjeilla hyvin, mutta keskittyä piti erityisesti loppumetreillä kun uudelleen ohjausta määritin asetuksiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!