lauantai 30. tammikuuta 2016

JÄÄLYHTYJÄ & ARVONTAMUISTUTUS!
Jo vuosi takaperin minulle ehdotettiin postausaiheeksi jäälyhtyjä. Silloin pakkaset loppuivat ennen kuin pääsin ideaa toteuttamaan ja nyt oli vähällä käydä samoin. Lämpötila muuttui niin nopeasti paukkupakkasista plussalle, mutta sain kuin sainkin muutaman jäälyhdyn pihaa koristamaan! Kapinoin siis hetken vesikelejä ja plusasteita vastaan ja sytytin kynttilät lyhtyihin. 

Ensi vuonna pitää olla ajoissa näiden kanssa, koska kauniita ne ovat! Varsinkin nuo yksittäiset on minun mieleen, joten niitä on muistettava tehdä kun lämpötilat on pakkasella. Nämä nimittäin sulivat jo ensimmäisenä iltana!

Ja sitten huom, huom! Asta-messujen lippuarvontaan voit osallistua vielä koko tämän päivän ajan! Jaossa on yhteensä 5 kpl lippupaketteja (2 lippua / voitto) ja lipuilla pääsee myös Sisustus 2016 -tapahtumaan! Klikkaa itsesi mukaan arvontaan täällä tai Facebookissa, ota ystävä mukaan ja lähtekää viettämään inspiroiva päivä messuilla! Sinne suuntaan minäkin :)

Leppoisaa lauantaita ja arpaonnea kaikille! :)

2 kommenttia:

 1. Jäälyhdyt ovat kyllä kauniita! Jää nähtäväksi päästäänkö niitä enää tänä vuonna tekemään... Tervetuloa vierailulle blogiini :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näyttää siltä, että ainakin meillä kevät tekee kovaa kyytiä tuloaan, mutta kyllä se takatalvikin ehtii tulla :)

   Ja kiitos kutsusta, kävin blogivierailulla ja mukava blogi sinulla! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!