keskiviikko 13. tammikuuta 2016

[DIY] VIRKATUT KOPAT
Heti vuoden vaihteen jälkeen oli pientä poltetta virkkaamiseen. Eipä siis auttanut muu kuin ottaa esille virkkuukoukku ja kudetta. Tästä harmaasta kuteesta piti alunperin tulla matto, mutta eipä tullutkaan! Siitä syntyi vapaapäivien puhteena kaksi koppaa, toinen koirien pediksi ja toinen koiratarvikkeille eteiseen. Näille tarvetta ja käyttöä olikin mattoa enemmän (ja taisin päästä helpommallakin!) :)

Pyöreän koiran pedin virkkasin perinteisesti, kiinteillä silmukoilla. Sisälle suunnittelin pyöreää tyynyä, mutta Biltemasta ennen joulua ostamani musta lampaantalja sopikin hyvin koppaan! Russelityttömme nauttii pötkötellä taljojen päällä, joten se sopi pehmikkeeksi myös petiin.Toinen koppa sai kylkeensä pystyraitaa, jonka tekemiseen sain innostuksen i n a n a deigner -blogista. Alkuperäinen idea löytyy puolestaan Nouseva myrsky -blogista. Kopan virkkasin pylväillä, joista joka kolmannen aloitin edellisen rivin silmukasta. Sillä sain vaikutelman, että sama pylväs jatkuisi yhtenäisenä. Muut silmukat virkkasin normaalisti. Aika kiva lopputulos vaikka itse sanonkin! Ja näppärä keino saada juuri haluamansa kokoinen koppa, Kenkäkaapin viereen oli nimittäin hankalaa löytää valmiina sopivaa koria tai koppaa.


Vaikka kopat syntyivät aika nopeasti, tuntuu kädessä vieläkin jumitus. Hetkeen ei siis virkkausta, mutta muita projekteja olisi kyllä mielessä. Tulipa kuitenkin ratkaistua ainakin tuo koirien tarvikkeiden säilytyspulma eteisessä! Ja kovassa käytössä on kopassa näkyvät syksyllä tekemäni taluttimet!

Mukavaa keskiviikkoa!


7 kommenttia:

 1. Löysinpäs kivan blogin :) Kauniita kuvia sinulla täällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Ja mukava että löysit blogiin! <3 Toivottavasti viihdyt matkassa! :)

   Poista
 2. Blogissasi on sävymaailma tosi samanlainen kuin omassa blogissanikin - ainakin näin muutaman postauksen perusteella:)
  Ihastuin<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 Ja totta tosiaan, värimaailma on meillä hyvin samat! Toivottavasti viihdyt matkassa ja minäkin liityin sinun blogia seuraamaan ;)

   Poista
 3. Blogissasi on sävymaailma tosi samanlainen kuin omassa blogissanikin - ainakin näin muutaman postauksen perusteella:)
  Ihastuin<3

  VastaaPoista
 4. No onpas kivat kopat, muutenkin niin nättiä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!