torstai 11. helmikuuta 2016

[DIY] VALAISIN SUODATINPUSSEISTA


Mitä tulee kun yhdistetään satamäärin suodatinpusseja, paperivarjostin ja liimaa? Siitä syntyy valaisin, jollaisia on blogeissa näkynyt silloin tällöin. Monesti suunnittelin tämän projektin aloittavani ja pariin otteeseen aloitinkin, mutta nyt on valmista!Satuin löytämään Happy Mondayn verkkokaupasta joskus sopivan kokoisen varjostimen, halkaisijaltaan 30 cm. Yleensä nuo varjostimet ovat suurempia, mutta ajattelin aloittaa tällaisella pienemmällä, jospa se valmiina vaikka tulisi meidän makkariin. Sinne ei kovin suurta sovi hieman matalemman huonekorkeuden vuoksi.

Vaikka suodatinpussien liimailu onkin helppoa ja hauskaa, ei aivan mutkattomasti tämä minun valaisinprojekti mennyt. Ensimmäisen kerran yritin tätä valaisinta tehdä jo aikaa sitten ja silloin kirpparilta löytämäni paketissaan ollut varjostin repesi suodatinpussien painosta ja sen lisäksi onnisutuin muutaman kerran polttamaan näppini liimapistoolin kanssa.

Lopulta valaisintuunaus valmistui upouutena hankitun varjostimen kanssa muutamassa tunnissa ja sai paikkansa makuuhuoneestamme. Sinne se kyllä sopiikin hyvin! Tälle valaisimelle ei koko komeudessaan tullut hintaa edes kymmentä euroa.

10 kommenttia:

 1. Upea! Olet kyllä näppärä käsistäsi, ei tuosta ikinä arvaisi että on tehty itse ja vieläpä suodatinpusseista! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 Sen jälkeen kun näin näitä muissa blogeissa, ei ajatus omasta kokeilusta antanut rauhaa :) Ja vaikka sama tekniikka ja idea on käytössä, niin kyllä nämä jokainen näyttää omanlaiseltaan.

   Poista
 2. Valaisin näyttää tosi kivalta. Mukavaa ystävänpäivän iltaa :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!