perjantai 1. huhtikuuta 2016

HULLUTELLAANKO?


Eilen oli taas se päivä, kun keltainen kuvasto ilmestyi! Ennen se hetki tiesi huolellista kuvaston selausta ja lehden sivujen taittelua tai verkkokaupan muistilistan täyttämistä kun mielenkiintoista ostettavaa löytyi. On tainnut "konmaritus" vaikuttaa niin, että Hullujen Päivien kuvastosta löytyi tällä kertaa vain muutama kiinnostava. Mutta toki jotain kivaa löytyi keltaisesta kuvastosta ;) Ensimmäisenä ihastuin Pentikin peiliin! Vaikka täytyy myöntää etten heti keksi hyvää paikkaa kodissamme sille.. Mutta kaunis se on!
Seuraava mahdollinen ostos voisi olla poljinroskis. Tämä menee enemmän siihen tarvittavien osastoon, nimittäin nykyinen roskiksemme alkaa olla parhaat päivänsä nähnyt. 


Uusi kukkaro on ollut ostoslistalla ja ehkäpä sellainen voisi olla Globalin mukavan näköinen nahkalompakko. Sitten vain se värin valinta... aina tyylikäs musta vai raikkaampi valkoinen? :)
Pienissä haaveissa on ollut kuivaava pyykinpesukone. Se ei  tosin ole ostoslistalla juuri nyt, mutta niitä tulee silmäiltyä mainoksista, niin nytkin. Kuivausrumpua meillä ei ole ja joskus tuntuisi näppärältä saada nopeammin vaatteet kuiviksi, mutta mahtaako tällainen kuivaava kone ajaa asiansa? Onko yhtä hyvä kuin miltä kuulostaa tai pilaako vaatteiden laatua? Hmmm... 

Mutta siinäpä nämä muutama löytö. Mitäs mukavaa sinä löysit?

Vielä sitten vink vink: jos olet kahvin ystävä ja haluat nauttia laatukahvia, kannattaa kurkata hyvät kahvikonetarjoukset. Kuvastosta löytyi nimittäin Nespresso-kahvikoneita hyvään hintaan, myös sama kuin meidän. Lisäksi Magisson näppärät altaaseen kiinnitettävät keittiöliinatelineet ovat tarjouksessa, kannattaa kurkata! Molemmat on meillä käytössä ja voin niitä lämpimästi suositella!

Nyt ihanaa perjantai-iltaa sinne ruudun toiselle puolelle! :)


Ps. Kuvat lainattu Stokcmannin sivulta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!