tiistai 12. huhtikuuta 2016

TUOLIKRIISI


Ei ole ensimmäinen kerta kun tänne iski tuolikriisi... Se on päällä taas muutaman kuukauden jälkeen. Joku saattaakin muistaa kun kirjoitin siitä tuolien tuolista, eli wieniläistuoleista, jollaisia haaveilin keittiöömme. No, arvatkaapa mitä.... nyt ne tuolit ovat meillä! Mutta ovatko ne sittenkään ne meidän tuolit..? Siitä en ole ollenkaan vielä varma. Tuolit löytyivät käytettynä Torista ja ajatus oli niitä kunnostaa ja tuunata vielä. Tuoleissa on mm. punertavan ruskea nahkaistuin, joka ei istu meidän väreihin ja jotka suunnittelin vaihtavani mustaan. 

Aiemmin tuoleista kirjoittaessani mietinkin, miten hyvältä voisi näyttää wieniläistuolit yhdessä vaalean pöydän kanssa. Se mielessä lähdin tuoleja hakemaan, mutta nyt täytyy sanoa että ajatus oli parempi kuin toteutus... Tai sitten vanha pöytä vielä rikkoo kokonaisuutta. Taidanpa siis laittaa mietintämyssyn vielä kerran syvälle päähäni ja miettiä minkälaisen ruokailuryhmän loppupeleissä meille tulee. 
Ruokailuryhmämme kaipaa joka tapauksessa uusimista, ja on kaivannut jo kauan! Se on yksi ensimmäisistä hankinnoistani kun aikoinaan sain ammattiini valmistumisen jälkeen työpaikan ja jotain piti saada ensimmäiseen oikeaan kotiin opiskelija-asunnon jälkeen. Ruokailuryhmä olikin edullinen löytö, en maksanut siitä kuin alle 200 euroa uutena. Mutta nyt se on tehtävänsä tehnyt ja on korkea aika löytää sille seuraaja. 

Olenkohan muuten ainoa, jolle huonekaluista nimenomaan ruokailuryhmä aiheuttaa eniten päänvaivaa, vai löytyykö tähän vertaistukea sieltä ruudun toiseltakin puolelta? :) Mitä tahansa muita huonekaluja voisin ostaa vähemmällä mietinnällä, mutta juuri ruokailuryhmä aiheuttaa kriisinpoikaista! 

Voisinpa kuitenkin sanoa, että ollaan askel lähempänä unelmaa, 
joten projekti jatkuu (ja kriisi siinä samassa!).


2 kommenttia:

  1. Voisi sanoa, että itsellänikin on tuolikriisi....tarvitsisin yhden tuolin lisää ruokaryhmään..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sekin on kyllä kriisi! :) Mutta kumpi mahtaa olla vaikeampaa, kuuden tuolin metsästys vai yhden, joka sopisi muihin?

      Poista

Kiitos kommentistasi!