tiistai 14. kesäkuuta 2016

JATKETTUJA LAUSEITA

Minäkin kun muutkin! Nimittäin viime kuun puolella aika monessa blogissa näkyi päivityksiä, joissa lausetta jatkettiin omien tuntojen ja ajatusten mukaan. Niitä oli sen verran kiva lukea, että täydennänpä lauseita itsekin. Ja onhan tämä sellainen lähemmäksi bloggaajaa -pävitys, vähän kuin viime vuotinen 11 kysymystä elämästäni. Tiedän että moni blogia seuraavista minut tuntee, mutta lukijamäärästä päätellen on varmasti monta, jolle en ole tuttu. Jospa tässä aukeaisi taas hitusen minusta :)

En ymmärrä... 

Monikin asia on sellainen, jota en ymmärrä. Useimmiten hämmästelen kuitenkin ihmisten kummallista taipumusta kohdella toisia ikävästi. Oman edun tavoittelu toisten kustannuksella, ilkeys tai itsekkyys.. ne jaksavat kummastuttaa, vaikka ainahan sitä on ollutkin. Ja usein kyse on ihmisen omasta pahasta olosta, joka jostain syystä on helpompi purkaa muihin kuin hoitaa pois. 

Seuraavaksi ajattelen...

Reipastella koirien kanssa sadekuuroista huolimatta ja samalla virkistää unohduksissa ollutta geokätköilyä. Jospa joku kätkö lähistöltä löytyisi! 

Viime aikoina...

On aika mennyt paljolti kodin kimpussa ja siinä samalla moni muu asia, blogi mukaan lukien, on jäänyt vähemmälle huomiolle.. Vaikka olenkin touhuistani tykännyt kovin, niin jospa tähän ajankäyttöön tulisi muutosta tulevaisuudessa! 

En osaa päättää ...

Tässä tämä minun taannoinen tuolikriisi tulee taas! Se oikea ruokailuryhmä ja erityisesti tuolit ovat vieläkin hakusessa, mutta ongelma on sikäli positiivinen, että pidän niin monista erilaisista ja siksi päättäminen on vaikeaa. 

Muistan ikuisesti...

Esimerkiksi sen, kuinka isäni opetti minua hyppäämään veteen pää edeltä :)

Päivän paras juttu...

Se, että tänään on vapaapäivä! Nautin kiireettömistä aamuista ja hitaista heräämisistä!

Noloa myöntää, että...

Olen mukavuuden haluinen ja siksi joskus aika saamaton. En ole sellainen reippailija ja ikiliikkuja, joka suitsait sukkelaan on hoitanut niin ruuat kuin kodinkin kuntoon ja välissä vielä ehtinyt salille tai lenkille ja joka tietenkin kauppareissunkin on hoitunut siinä sivussa. Toisinaan niitäkin tehopäiviä on, mutta joskus ajatus siivouspäivästä vaihtuukin vaikka hyvään (tai ei aina edes niin hyvään) tv-ohjelmaan ja sohvalla köllöttelyyn. Mutta kai se on sallittua, onhan?

Viikko sitten...

Silloin nautimme etelän lämmöstä Kroatiassa ja seilasimme Dubrovnikin edustalla pikkupurtilolla. Turkoosi meri, lähes pilvetön taivas ja lempeä tuuli, kannella istuen jalat laidan yli antaen vesipärskeiden kastella varpaat... Niihin muistoihin palaa mielellään takaisin varsinkin kun ulkona tihkuttaa ja lämpötila yltää nippanappa 15 asteeseen. 

Kaikesta pahinta on, että...

Maailma on mennyt niinkin sekaisin kuin on... Epävarmuutta niin turvallisuudesta kuin taloudesta, sotia ja levottomuutta.. Se tuntuu juuri nyt aika pahalta. 

Salainen taitoni on...

Niin salainen, ettei sitä ole kerrottu edes minulle! :)

Jos saisin yhden toiveen, se olisi...

Vainko yksi?! No tällä hetkellä unelmien koti olisi yksi toivomus. Sellainen paikka, jossa ajattelisimme asustella vuosia ja taas vuosia. Viimeiset kodit ovat kuitenkin enemmän ja vähemmän olleet sellaisia, joista olemme ajatelleet joskus muuttaa kun se oikea löytyy, joten pysyvä koti olisi loistojuttu! Mutta olisihan noita toiveita paljon lisääkin... pitäisikö siis toivoa ensiksi monta toivetta lisää? :)

Minulla on pakkomielle...

Järjestykseen. Vaikken aivan tiukkapipoisimmasta päästä ole, niin rauhan saan kun asiat on järjestyksessä ja kun ympärillä on harmoniaa. 

Söin tänään...

Pitkästä aikaa paahtoleipää! Leipä on ollut hyvin pienessä roolissa ruokavaliossani pitkän aikaa, mutta kieltämättä rapsakka paahtis maistui pitkän tauon jälkeen. 

Ärsyttävintä on...

Vaikka raha ei ole avain onneen, on se silti monen toiveen tai suunnitelman toteutumisen tae. Ja samalla ärsyttävintä on se ihmisten pahuus, mutta siihen on aika hankala itse vaikuttaa. Rahaa voi yrittää taikoa, vaikka sitten säästämällä ja turhasta luopumalla :)

Tekisi mieli...

Pakata laukku ja lähteä matkalle uudestaan.

Minusta on söpöä...

Koiramme nukkumassa! Vaikka ovatkin joskus niin hermoja raastavia (terrierejä kun ovat), niin ovat kuitenkin valloittavia ja ihania! <3 

Hävetti...

Eikä edes kerran. Mutta ainakin se, että tottuneesti pyysin pyörätuolissa ollutta asiakasta istumaan ja odottamaan.... ihan kuin hänellä olisi ollut vaihtoehtoja! Onneksi oli kovin ymmärtäväinen!

Olenko ainoa, jonka mielestä...

Lomamatkoilta on mukava ottaa mukaan vaikka pari aaltojen silottamaa kiveä tai jotain muuta? Minulla on nimittäin hassu piirre, että on mukava napata pieni pala matkakohteesta mukaansa ja Kroatiastakin toin kotiin kolme kiveä kuin kolme isoa käpyä :)

Oletko sinä kirjoitellut jatkettuja lauseita? Linkkaapa sellaisia tännekin, jos vaikka en vielä ole omaasi lukenut :) 
Nyt lenkkivaatteet päälle ja ulos! Onneksi parhaillaan paistaa aurinko, joten ei ehkä ihan heti vesisade kastele.

Mukavaa tiistaita!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!