torstai 9. kesäkuuta 2016

PIONEJA + ARVONNAN VOITTAJA


Pikaiset heipat huikkasinkin aiemmin Facebookissa, täällä nimittäin ollaan takaisin kotimaan kamaralla! Vaikka matka jäi hieman lyhyenpuoleiseksi niin se oli onnistunut. Kroatia teki hyvän vaikutuksen ja sinne ehkä täytyy joskus vielä palata. Mutta täytyy sanoa että 20 asteen pudotus lämpötilassa on hurja sokki! Kummasti teki mieli tehdä u-käännös ja palata takaisin etelän lämpöön, mutta arki kutsui. Samoin tämä postaus, sillä muutama saattaa siellä ruudun toisella puolella jännittää, kenen mahtaa olla kaunis Vernadan käsikoru :)

Viime kesänä ostin ihan marketista pari kimppua pioneja. Toiset vein tuliaisena ja toiset jätin itselleni iloksi. Nuput eivät kuitenkaan auenneet koskaan vaan ne kuivuivat maljakkoon! Tänä vuonna uusi yritys palkittiin. Nämä pionit ostin muutama viikko sitten kukkakaupasta ja nyt kukat aukesivat suuriksi ja kukkivatkin pitkään. Nappasin silloin nämä kuvatkin, mutta kiireessä jäi jakamatta silmänilo teille muillekin. Mutta nehän sopivatkin hyvin teemaan ja onnittelukukiksi koruarvonnan voittajalle! :) 

Enkä pitkitä jännitystä enempää, vaan arpaonni suosi Sanna Koskista! Oikein paljon onnea!! Otathan yhteyttä sähköpostitse niin saat ohjeet kuinka saat korun itsellesi! Ja muille vielä muistutuksena, että 15.6. asti on Vernadan verkkokaupassa teille lukijoille 10 % alennus normaalihintaisista ostoksista koodilla YOURS

Minä taidan keittää nyt kupin teetä lämmikkeeksi, kääriydyn vilttiin ja alkaa purkamaan matkakuvia :) Niistä tulossa koostetta myöhemmin tänne blogiinkin! Mukavaa torstaita ja toivottavasti lämpimämpiä kesäpäiviä!!


2 kommenttia:

 1. Onnea voittajalle. Pionit on niin kauniita kukkia.
  Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pionit ovat kyllä upeita! Sorruin itseasiassa uudestaan markettipioneihin ja nyt seuraan jännityksellä avautuuko nuput! Kiitos arvontavinkistä! Siinäpä olisikin oikein mieluinen voitto, joten tulen ilman muuta! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!