sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

VIIKONLOPPUTERKUT AUTOPUTSARILTA


Pikaiset heipat näin sunnuntai-iltaan! Viikonlopun puuhasteluksi ajateltu pihan laitto vaihtuikin auton parissa hääräämiseen. Ja voi huh, mikä urakka siitä tulikin! Vihdoin 10 kk myynnissä ollut auto saatiin uudelle omistajalle ja vaihdossa saimme rahan lisäksi toisen auton (paras ja ainoa tosissaan tehty tarjous tähän asti!). Tarjous hyväksyttiin ja jo koeajolla huomattu likaisuus päätettiin selättää pikaisesti lauantaina. Pari tuntia ajateltiin että auton parissa touhutaan, mutta aika venyikin melkein pariksi päiväksi! 

Järkipeli sinänsä on tämä uusi auto edelliseen verrattuna ja näppärä menopelikin vielä, mutta siisteydessä on sanottavaa! Takapenkillä oli edellisen omistajan kapsäkkiä ja muuta tavaraa, joten kaikkea ei edes nähty autojen vaihtohetkellä. Kun on kyse grilliyrittäjästä, voi arvata hajun joka autossa leijaili. Onneksi taloudesta löytyi jos jonkin moisia purnukoita ja painehuuhtelulaite. Niillä päästiin auton kanssa jo hyvään vauhtiin! 

Mutta nyt otetaan vastaan myös hyviä neuvoja. Eli tiedätkö sinä jotain tosi tehokkaita konsteja auton puhdistukseen tai raikastukseen? Tähän mennessä kokeiltua; imurointi - check, tahranpoisto - check, verhoilun puhdistus - check, painehuuhtelu vieläpä useasti - check, muoviosien ja ikkuinoiden pesu - check, jopa etikka (josta luin netistä ja pitäisi näin yleensä raikastaa ilmaa) - check sekä hajunpoistoaine - check. Mitä vielä tarvitaan?! Vai hoitaako aika tehtävänsä?

Mutta meni se sateinen viikonloppu näinkin! Eipä ollut ainakaan tekemisestä pulaa! Ja mikäs sen hienompaa kun tehdä jotain jossa työn jälki näkyy heti! :) Mukavaa sunnuntai-iltaa sinne ruutujen toiselle puolelle ja reipasta alkavaa viikkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!